KOMPLEKSI-ARGENTI

English Shqip
 

Hotel Argenti Shkoder  3

Address: Lugucesme, 4001 Shkodër, Albania icon
Local Time:
16 September, 2021
Thursday 12:57
Phone: +355 22 243 909
Visitors Rating:
iconiconiconiconicon
Hotel "Argenti", është i hoteli i parë privat në zonën e Shkodrës që nga viti 1995, ku ju mund të gjeni ambient komode dhe një shërbim cilësor. Në këtë hotel do të gjeni të relaksin dhe qetësinë që po kërkoni për pushimet tuaja. Hoteli ka bar (në kopësht dhe brenda), restorant, palestër, sauna, këmbim valutor, sallë konferencash, dhoma ngjarje, parkim falas, wireless falas, etj...

Është kompleksi më i madh turistik me një zinxhir hotes, shpërndarë në Shkodër, Velipojë dhe Bushat.Me gjithë kapacitetin e tij, mirëpret me kënaqësi të madhe një numër të madh klientësh të cilët mund të provojnë shërbime të ndryshme ajo ofron.

Rooms: