Kompleksi ka tre hotele, te cilat jane vendosur ne pikat kyce te qarkut te Shkodres.

- I pari hotel, padyshim me luksozi dhe moderni, eshte ai ne qytetin e Shkodres, i cili mjeshterisht eshte ndertuar me nje stil europian, me nje restorant shume perrallore, me dhoma te kompletuara dhe me nje seri sherbimesh tjera.

- I dyti, eshte nje kompleks me vete, i ndertuar ne Bushat , rreth 10 km larg shkodres, i cili ka ne brendesi te tije nje numer te madh sherbimesh, si karburant, servis dhe lavazh automjetesh, nje restorant me nje ndertim karakteristik dhe tradicional Shqiptar, bar-kafe , butik, supermarket dhe shume sherbime te tjera ...

- Hoteli i trete eshte ne plazhin e Velipojes, ne mesin e pishave dhe freskise se aromes se bregut te detit. Ky hotel  ofron kushtet me te mira, per pushime sa me te bukura dhe te qeta ne Velipoje. Padyshim, me nje cilsesi maksimale sherbimi dhe gatimi, lider ne serine e hoteleve qe ndodhen ne kete zone.

Kompleksi i hoteleve "Argenti" eshte kompleksi me i madh ne qytetin veriore te Shqiperise, Shkodres. Eshte vendi ideal per akomodim pasi ofron nje cilesi te larte sherbimi, siguri maksimale per ju dhe automjetet tuaja, gatim tejet cilesore ne restorante dhe mbi te gjitha , ambjente ku mjeshterisht nderthuret modernja me klasiken, nje miks mes tradcionales dhe ekstravagances se performances eurpiane....

Kompleksi-argenti.com © 2008 - Te drejtat jane te rezevuara !

Pergatitur nga albanweb.com